Je kan nu 45 wereldberoemde artiesten betalen met Monero

All I want for Christmas is cryptomunten zal Mariah Carey dit jaar gedacht hebben. Samen met 44 andere wereldberoemde artiesten en 5 online winkels gaan ze Monero aanvaarden als betaalmiddel. De initiatiefnemers willen hierdoor de aanvaarding van cryptomunten bevorderen en het gebruik van Monero als betaalmiddel in de kijker zetten.
Consumenten die liedjes of producten willen kopen van 45 wereldberoemde artiesten krijgen niet alleen de mogelijkheid om met Monero te betalen, ze krijgen ook nog eens 5% korting. Andere bekende artiesten die meedoen zijn Weezer, G-Eazy, Slayer, B-52s, Backstreet Boys, Kaskade, Lana Del Rey, Sia … en vele anderen.

Een volledig overzicht vind je hier: https://www.projectcoralreef.com/all-stores/

Rapper G-Eazy liet weten dat hij bijzonder opgetogen is met deze mogelijkheid:

Naarmate cryptomunten steeds populairder worden, is het belangrijk dat mijn fans de keuze hebben waarmee ze mijn liedjes en merchandise willen aankopen. Monero is de veiligste, meest beveiligde en private cryptomunt. Het is een van de beste opties en juist op tijd voor mijn nieuwe album.”

Van $2 miljard naar $400 miljard, in de komende 5 jaar

Het initiatief komt van Monero liefhebber en multi-ondernemer Naveen Jain. Met Project Coral Reef wil hij het grootste probleem van cryptomunten op dit moment oplossen: het gebrek aan mogelijkheden om met cryptomunten te betalen.

There’s a really significant Monero community that doesn’t have a lot of opportunity to spend their Monero on things that are really cool and exciting. This product solves that problem. There’s also a challenge of just raw awareness of Monero, so it’s the start of that initiative.”

Om dit initiatief mogelijk te maken wordt er samengewerkt met Shopify dat momenteel al Bitcoins aanvaardt. De betalingsverwerker is GloBee.

Als eerste op de hoogte van het laatste Cryptonieuws