Hoe werkt MonaCoin?

Wat is MONA?

MonaCoin is een open-source cryptocurrency-platform, een dochteronderneming van LiteCoin . Dit is een vrij nieuw platform dat werd gelanceerd in het jaar 2014, januari in Japan, en werd uitgebracht door MonaCoin Project. Dit platform heeft heel snel veel populariteit gewonnen in de markt voor cryptocurrency en momenteel gebruiken miljoenen ondernemers, beleggers dit platform om geld over te maken.

Dit platform heeft in totaal 105.120.000 munten en ontvangt 0,4 hits per dag. De bloktijd van MonaCoin is ook veel sneller dan Litecoin. In Litecoin is de bloktijd 2,5, terwijl deze in MonaCoin 1,5 is en in elk blok 50 munten blokkeert. Als je het MonaCoin-platform wilt gebruiken, moetje apparaat beschikken over een van de volgende platformen, inclusief Windows, MacOS, Linux enz.

Hoe werkt MonaCoin?

Bij MonaCoin gaat het niet alleen om het overboeken van geld, maar je kan ook bij MonaCoin kopen of verkopen. Daarnaast kan MonaCoin kan ook worden gebruikt om goederen en diensten van internet te kopen, en deze munten kunnen ook worden gedolven. Het mijnen van de munten kan echter best moeilijk voor je zijn als je nieuw bent in dit vakgebied. En als je van plan bent om via MonaCoin te handelen, zorg dan dat je een volledig onderzoek doet naar dit platform en ook leert hoe je met de munten kunt handelen.

Investeren in MonaCoin-platform

Om te investeren op het MonaCoin-platform kunt u ook hulp vragen van ontwikkelaars van MonaCoin, die u zullen helpen om verstandig te beleggen.

Als je meer informatie wilt over dit platform, kunt u http://monacoin.org/ bezoeken, wat een officiële website van MonaCoin is, waar je gedetailleerde informatie over dit platform krijgt.

Door sociaal media goed in de gaten te houden en voornamelijk Twitter is goed te volgen met wat voor project MonaCoin bijvoorbeeld bezig is en of ze met enige regelmaat nieuws brengen.

Als eerste op de hoogte van het laatste Cryptonieuws