Introductiecursus

Bitcoin en cryptocurrency zijn tegenwoordig een veelbesproken onderwerp. Op het nieuws en internet komt het dagelijks langs. De verhalen zijn uiteenlopend, van een nieuw economisch tijdperk tot aan de Bitcoin bubble. Maar wat zijn de Bitcoin en cryptocurrency nu eigenlijk? Hoe werken ze? Waarom is het zoveel in het nieuws? En wat zijn de verwachtingen voor de toekomst?

Op internet staat veel informatie, alleen de meningen zijn verdeeld. Artikelen staan verspreid, zijn vaak niet eenvoudig en onduidelijk. De prijzen van de verschillende digitale munten zijn volatiel en gaan erg op en neer. Ze komen vaak in het nieuws door grote prijsstijgingen. Steeds meer mensen zien Bitcoin en cryptocurrency als een interessante belegging, want er kan goed geld mee worden verdiend. Tegelijkertijd blijft de kennis vaak achterwege, waardoor de drempel om in te stappen hoog is.

In onze cursus nemen wij u stap voor stap mee in de wereld van het digitale geld. We beginnen met een eenvoudige uitleg over de onderliggende techniek; de blockchain. Vervolgens wordt de verwachte toekomst van Bitcoin en cryptocurrency uitgelegd, evenals de recente ontwikkelingen. Bitcoin is niet de enige interessante munt. In het laatste gedeelte worden de meest interessante munten van dit moment besproken en hoe deze digitale munten kunnen worden verkregen. We sluiten af met een vragenronde, zodat iedereen aan het eind van de avond een solide basis aan kennis over Bitcoin en cryptocurrency heeft. Na de introductiecursus bent u staat om zelf aan de slag te gaan met de verschillende cryptocurrency.

Aanvullende informatie introductiecursus

De cursus vindt plaats in het centrum van Den Haag. Het is een avondvullend programma van 19:00 t/m 22:00 uur. Koffie, frisdrank en een versnapering zijn bij de cursus inbegrepen. Er zijn altijd 2 docenten aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Na de cursusavond heeft u voldoende kennis om zelf te investeren in Bitcoin en cryptocurrency.

De kosten voor de introductiecursus bedragen € 125,-. Komt u met twee personen, dan betaald de tweede persoon slechts € 75,-.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Vul dan het contactformulier in.