Investeer in micro-coins!

Dogecoin (Doge)

Dogecoin is geintroduceerd door Jackson Palmer, een productmanager die werkt bij softwarebedrijf Adobe. Palmer heeft deze cryptomunt samen met softwarespecialist Billy Markus van IBM ontwikkeld, Het is als een grap begonnen, maar Dogecoin behoort samen met Litecoin tot de klassieke altcoins. Anno 2017 is Dogecoin één van de grotere altcoins op de markt.De schattige en grappige Shibu hind is het kenmerk. Koop hier Dogecoin.

Myriadcoin (XMY) 

De Myriad coin is in februari 2014 voor het eerst uitgebracht. Het was de eerste crypto currency die gebruikt maakt van vijf algoritmes voor Proof-of-Work, in een poging om de veiligheid te vergroten en de basis te verbreden voor de mensen die kunnen minen. Myriad is vernoemd in de eerste editie van ‘Mastering Bitcoin’ in 2014 door Andreas Antonopoulos. Myriad heeft meerdere spin-offs geproduceerd. De eerste was de Saffroncoin, deze maakt ook gebruik van PoW algoritmen. In augustus 2016, betreffende block 1764000, heeft Myriad mining gebruikt als overeenstemming voor het te vervangen van de Qubit algoritme met het Yescypt algoritme om de decentralisatie van minen te behouden. Koop hier Myriadcoin.

Reddcoin (RDD)

Reddcoin is de enige cryptocurrency die zich rechtstreeks op bestaande sociale media platforms richt, dit betekent dat Reddcoin bijna geen concurrentie heeft. Facebook heeft ongeveer 2 miljard actieve maandelijkse gebruikers, youtube heeft er 1 miljard en Twitter heeft in de honderden miljoenen gebruikers. Als Reddcoin erin slaagt om de cryptocurrency van de keuze te worden voor platforms zoals Facebook, Twitter en Youtube, heeft het de kans om een van de meest succesvolle cryptocurrencies te worden. Koop hier Reddcoin.

Als eerste op de hoogte van het laatste Cryptonieuws?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.