De Token Sale van Mijn Vastgoed™

INVESTEREN IN NEDERLANDS VASTGOED VOOR IEDEREEN

“Real estate crowdfunding continues to be a dynamic and ever-evolving industry, growing to an estimated $3.5 billion in 2016. By 2025, the crowdfunding industry as a whole is anticipated to be valued at more than $300 billion and online real estate marketplaces are primed to capitalize on that explosive growth.” – Forbes.

De Token Sale van Mijn Vastgoed™

Vorig week ging de website van Mijn Vastgoed online, een Nederlands blockchain initiatief. Op de website wordt een token sale aangekondigd die van start gaat op 1 juni 2018.

Investeren in vastgoed voor iedereen

In vastgoed investeren is op dit moment helaas niet voor iedereen mogelijk. Er zijn grote bedragen nodig om een succesvolle investering te doen; daarnaast is de vastgoedmarkt een ‘ons-kent-ons’ markt waar de meest rendabele woningen onderling worden verhandeld, om nog maar te zwijgen over onoverzichtelijke notaris- en financieringskosten. Crowdfunding op basis van blockchain heeft de potentie om een revolutie in deze markt te ontketenen.

Wat wil Mijn Vastgoed™?

Mijn Vastgoed wil het voor iedereen mogelijk maken om in vastgoed te investeren. Daarom ontwikkelt Mijn Vastgoed een online platform waarop investeringen in individuele beleggingswoningen opgedeeld worden in blockchaintokens en aangeboden kunnen worden. Gebruikers van het platform maken daarmee aanspraak op een deel van de huuropbrengst en meerwaarde bij verkoop. De blockchaintokens kunnen op het online platform aangekocht en verhandeld worden waardoor de klanten razendsnel hun beleggingen in vastgoed kunnen aan- en verkopen.

Public Token sale Mijn Vastgoed™

De financiering voor de ontwikkeling van het online platform gebeurt door de uitgifte van dividendtokens. Deze dividendtokens geven recht op dividend uit het bedrijf. Door op deze manier financiering op te halen maakt Mijn Vastgoed ook het investeren in de start-up voor iedereen mogelijk. De dividendtokens dienen niet verward te worden met de latere blockchaintokens die het investeren op het online platform in een beleggingswoning mogelijk maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.