Volgens deze crypto expert komt het grote geld in 2018 naar Bitcoin

Mike Novogratz, voormalige macro hedge fund manager en nu expert cryptomunten, voorziet in 2018 nog een sterke stijging voor Bitcoin. Grote institutionele beleggers blijven nu nog weg van Bitcoin, maar zullen volgend jaar de cryptomunten omarmen wanneer banken de nodige instrumenten voorzien. ‘Het komt sneller dan je verwacht’, zegt Novogratz.

Volgens Mike Novogratz zijn er tal van grote Wall Street banken bezig met beleggingsinstrumenten te voorzien om hun klanten Bitcoin aan te bieden. De mainstream adaptatie van institutionele beleggers verwacht hij de komende 6 tot 8 maanden.

De grootste futuresbeurs ter wereld, CME, kondigde recent aan dat mogelijk voor eind dit jaar nog Bitcoin futures gelanceerd gaan worden. Er komen ook instrumenten om Bitcoin te shorten. En banken zoals Goldman Sachs zijn bezig met pakketten te maken om Bitcoin aan te bieden aan hun klanten. In deze evolutie zal een eerste Bitcoin ETF ook niet lang kunnen uitblijven.

En dan kan het institutionele geld wél beleggen in Bitcoin. Dat betekent dat er ongetwijfeld weer miljarden richting de grootste en oudste cryptomunt ter wereld zal vloeien. Novogratz verwacht een ‘turning-point product’ van een grote bank in de komende 6 maanden.

Mike Novogratz zelf richtte onlangs een crypto hedge fund op van $500 miljoen waar hij zelf $150 miljoen in steekt. Bij de laatste daling van $7.800 naar $5.600 voor Bitcoin kocht hij tussen $15 miljoen en $20 miljoen extra Bitcoins.

10 Bitcoin Experts voorspellen prijs van $10.000 tot $1 miljoen.

Volgens de miljardair ligt het grootste gevaar voor Bitcoin al lang achter ons. Met de val van Mt. Gox in 2013 ging een enorm groot kapitaal verloren. Maar Bitcoin overwin dit en liet zelfs de gokkers en de criminelen achter. Nu is het tijd voor het echte werk en het grote geld, aldus de CEO van Galaxy Investment Partners.

Bron: Slim Beleggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.