Prijs van Bitcoin bereikt $9.000

De prijs van een bitcoin blijft maar stijgen en passeerde vanmiddag voor de eerste keer $ 9,000. De valuta die slechts 10 maanden geleden net iets meer dan $ 1,000 waard was, blijft de wereld verbazen.

Ondanks negatieve opmerkingen van financiële experts en organisaties die onder andere de term ‘tulpenmanie’ hanteren, vertraagt ​​de Bitcoin-prijs helemaal niet. Natuurlijk is iedereen nu benieuwd wanneer de prijs van Bitcoin uiteindelijk $ 10,000 zal bereiken.

Met het huidige tempo zal het niet veel langer duren, maar het is ook de vraag wanneer de volgende Bitcoin-prijscorrectie zal plaatsvinden. Met de zeer sterke prijsstijging van de afgelopen tijd is het zeer waarschijnlijk dat een scherpe correctie zal plaatsvinden. Uiteraard weet niemand wanneer dit zal gebeuren.

Na de nieuwe hoogtepunten van gisteren, klommen de prijzen min of meer gestaag tot vandaag de grens van $ 9,000 werd bereikt. Gegevens van CoinMarketCap laten zien dat bitcoin 6,16 procent is gestegen in 24 uur en 16,27 procent in de afgelopen zeven dagen.

De verbazingwekkende winst van Bitcoin heeft ertoe bijgedragen dat de gecombineerde marktwaarde voor alle cryptocurrencies naar een nieuw record is gestegen, op $ 285 miljard. De marktkapitalisatie van Bitcoin is nu bijna $ 151 miljard.

Bron : Cryptonieuws