Must-See video: Hoe cryptomunten voorgoed de wereld gaan veranderen

Mike Maloney is een notoire goud- en zilverliefhebber. Hij presenteerde de laatste jaren een reeks video’s die tientallen miljoenen keren bekeken werden. Nu heeft hij een nieuwe video klaar, de Crypto Revolutie – hoe deze technologie de wereld voorgoed kan veranderen.

Volgens Maloney is de blockchaintechnologie zo krachtig en machtig dat het – wanneer het vrij kan ontwikkelen – ongeziene welvaart en vrede kan brengen. Het heeft de macht om het volledige globale financiële systeem te vervangen.

De blockchaintechnologie heeft geen eigen agenda, is altijd eerlijk en onpartijdig, het kan niet gemanipuleerd worden, het is niet onderhevig aan fraude of corruptie en het draait de volledige machtsstructuur om waarbij iedereen de macht terug in eigen handen kan nemen.

In de toekomst zal men terugkijken naar dit keerpunt in de geschiedenis van de mensheid. Je kan het vergelijken met het ontstaan van landbouw, de uitvinding van het wiel, de ontdekking van elektriciteit en zelfs het splitsen van atomen.

Blockchain of Full Consensus Distibuted Ledger Technology heeft momenteel als voornaamste gebruik Bitcoin en andere cryptomunten. Maar volgens Maloney gaat het veel verder dan dat.

Bekijk hier de laatste episode van de Hidden Secrets of Money: The Crypto Revolution: From Bitcoin to Hashgraph.

Bitcoin wordt een noodzaak bij een financiële crisis

Maloney ziet trouwens Bitcoin als een noodzaak om voorbereid te zijn op een falen van het monetaire systeem. Wanneer het systeem faalt, moet je financiële transacties kunnen doen. Bitcoin en andere cryptomunten zijn daar perfect voor.

De prominente goud belegger ziet Bitcoin niet als een concurrent voor goud, maar vooral als een aanvulling en alternatief op het huidige betaalsysteem.

Bitcoin piekte (voorlopig) al vlot boven $17.000 per BTC. Inclusief Bitcoin Cash en Bitcoin Gold ligt het rendement nog een stuk hoger. Het is echter verre van onlogisch dat Bitcoin nog véél méér kan stijgen.

Bron: Slim Beleggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.