Marktwaarde Bitcoin stijgt boven die van Disney uit!

Het is geen één belegger ontgaan aan wat voor enorme opmars de Bitcoin bezig is. Aan het begin van dit beursjaar was één Bitcoin nog minder dan 1.000 dollar waard, maar op dit moment bewegen we rond de magische grens van 10.000 dollar. Door deze prestatie is de digitale munt nu meer waard dan het Amerikaanse bedrijf Disney.

Onlangs lieten wij u nog weten dat de marktwaarde van Bitcoin was gestegen boven die van videostreamingdienst Netflix. Recent is daar dus een nieuwe mijlpaal bijgekomen, want de digitale munt is nu zelfs meer waard dan Disney. Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Pension Partners, is dit in beeld gebracht.

De enorme opmars van de Bitcoin in beeld gebracht

Op deze grafiek is goed in beeld gebracht wat voor bijzonder jaar het is voor de Bitcoin. Aan het begin van dit jaar noteerde de digitale munt nog onder de grens van 1.000 dollar en sinds dat moment is de Bitcoin meer dan vertienvoudigd. De Bitcoin-beleggers onder ons zullen dus erg in hun nopjes zijn met deze waanzinnige prestatie.

Inmiddels is de Bitcoin op het gebied van marktwaarde al veel grote bedrijven voorbij gegaan. Volgens sommige analisten is dit echter nog maar het begin. Een koersdoel van 100.000 dollar is onder de Bitcoin-beleggers niet meer vreemd te noemen. Toch blijft voorzichtigheid, juist in de cryptosector, geboden.

Als eerste op de hoogte van het laatste Cryptonieuws

Bron : Slim Beleggen