Dit grappige plaatje typeert de geschiedenis van de Bitcoin

De Bitcoin is al het hele jaar een veelbesproken onderwerp. De digitale munt is bezig aan een waanzinnig beursjaar en die prestatie is niet onopgemerkt gebleven. De grootste digitale munt is door sommige analisten werkelijk verguisd, maar steeds meer mensen beginnen wel oren te krijgen naar de munt.

Aan het begin van deze beursweek wist de Bitcoin direct de toon te zetten. De digitale munt wist op maandag bijna de grens van 10.000 dollar te bereiken. Een grens die aan het begin van dit jaar al door diverse analisten werd genoemd, maar slechts door weinigen werd geloofd. Een dag later werd de grens van 10.000 dollar doorbroken en als gevolg daarvan vluchten steeds meer ‘goudzoekers’ naar de Bitcoin toe.

Steeds meer beleggers zoeken hun heil in de Bitcoin

Op de bovenstaande illustratie, afkomstig van StockTwits, is de geschiedenis van de Bitcoin in beeld gebracht. Bij elke noemenswaardige grens werd geroepen dat de Bitcoin een zeepbel was, maar inmiddels lijkt die trend te veranderen. Steeds meer beleggers zijn namelijk geïnteresseerd in de digitale munt en niemand durft te zeggen wanneer en waar deze enorme opmars tot stilstand komt.

Blijf als eerste op de hoogte van al het Cryptonieuws 

Beschikt de Bitcoin nog over voldoende potentieel, of moeten we ons vizier richten op andere ‘onbekendere’ digitale munten?

Bron : Slim Beleggen