Dag van de Crypto In de Amsterdam Rai 29/30 Januari

Crypto alert! Op 29 en 30 januari vindt de Dag van de Crypto plaats in de RAI in Amsterdam. Het event combineert een internationaal congres (The Crypto Economy World Tour), met twee dagen Nederlandstalige crypto sessies.

Tijdens de Dag van de Crypto wordt er een brug gebouwd tussen de crypto wereld en de professionele financiële wereld. Iedereen in de crypto heeft behoeft aan professioneel advies, en tegelijkertijd is het belangrijk dat de sector hier wat mee doet en niet enkel afdoet als tulpenmanie. Daarom komen op de Dag van de Crypto niet enkel bekende cryptobeleggers als Marc van der Chijs en Michael Eerhart, maar ook Merel van Vroonhoven (Bestuursvoozitter AFM), Jan Kees de Jager (ex-Minister van Financiën en CFO KPN) en Petra Hielkema (DNB).

Ook zijn de Crypto voor Dummies sessies bij uitstek geschikt voor mensen die meer willen weten over de basis beginselsen van crypto-currencies. Deelnemers zullen een beter inzicht krijgen in de techniek, de terminologie en de actuele ontwikkelingen op blockchain gebied.

Na het volgen van de Dag van de Crypto heeft u een overzicht van waar bitcoin en andere crypto munten vandaan komen, en wat de huidige tendensen in deze zeer veranderlijke wereld zijn. Als u al actief belegger bent, dan is het een plek om advies in te winnen bij specialisten vanuit verschillende bedrijven actief in deze markt. Bovendien zullen we ingaan op de toekomst van Blockchain technologie en hoe steeds verregaande adoptie door traditionele organisaties en hele bedrijfstakken zich verhoudt tegen de waarde van de verschillende crypto munten.

De Cyrpto Economy World Tour brengt tijdens het evenement 30 ICOs (Inital Coin Offerings) naar Amsterdam!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.