Binance (BNB)

Binance

Wat is Binance Coin (BNB)

Binance Coin ( BNB) is de munt van de ecosysteem die Binance wil creëren.

50% reductie op transactiekosten

BNB kan gebruikt worden om de transactiekosten te betalen bij een order die plaatst. Als je kiest om met BNB de transactiekosten te betalen, ontvang je een 50% verlaging op je transactiekosten.

Dit alleen al maakt deze crypto enorm aantrekkelijk! Elke ervaren handelaar kan je vertellen dat de transactiekosten al snel kan aantikken. Een besparing van 50% is daarom meteen een enorme besparing. Er is simpelweg geen reden om niet gebruik te maken van Binance Coin als handelaar, als dat wel een optie is.

Een handelaar die per week 1 BTC(=3500 euro) aan volume verhandeld, zou bij 6
verhandelingen met 0.1%( koop en verkoop), 21 euro kwijt zijn. Door met BNB te betalen zou je maar 10.50 euro zou zijn.

Het gas van het toekomstige platform

Het feit dat Binance Coin nu al een functie heeft is aardig uniek in de crypto wereld. De meeste munten dienen in het begin alleen maar als betaalmiddel, maar BNB is al functioneel als transactiekosten besparings valuta.

Het idee van Binance is om de functie van BNB in de toekomst verder uit te breiden. Het achterliggende filosofie is dat BNB voor Binance gaat werken, net als hoe GAS werkt voor NEO.

ICO toegang

BNB gaat ook gebruikt worden om deel te nemen aan toekomstige Binance exclusieve ICO’s. Een mooi voorbeeld hiervan is TRON.

Wel of niet investeren in BNB

Het is een persoonlijke keuze of je wel of niet wilt investeren in Binance Coin. Niemand durft met honderd procent zekerheid te zeggen of de waarde van deze cryptocurrency omhoog of omlaag zal gaan.

De kans is echter wel groter dat BNB nog veel verder zal stijgen in zijn waarde de komende maanden.

Het is voordeliger om op BNB te handelen

Een handelaar heeft meer profijt als hij zijn crypto’s koopt en verkoopt op Binance met behulp van BNB. Het enige moment dat dit niet kan is als de munt dat hij of zij wilt handelen niet beschikbaar is op Binance.

Komende maanden zal Binance meer cryptocurrencies toevoegen, en zal dit probleem steeds minder vaak toepasselijk zijn.

Een sterk team

Binance en dus Binance Coin heeft een formidabele team achter zich die in het verleden succesvolle projecten hebben opgestart. Met prominente leden zoals Changpeng Zhao, Yi He , Hongfei Da in hun board is het kans van succes hoger dan normaal.