7 apps die iedere cryptobelegger op zijn smartphone moet hebben staan

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder onze smartphone. We shoppen niet alleen steeds meer via onze smartphone, we beleggen ook steeds meer mobiel. Ook de zoektocht naar interessante informatie gaat steeds meer via apps dan via websites of nieuwsdiensten. Beleggers in cryptomunten zouden deze 7 apps zeker op hun smartphone moeten hebben staan.

Blockfolio

Blockfolio is een zeer eenvoudige en nette manier om al jouw cryptomunten in het oog te houden via een portefeuille. Je moet wel iedere cryptomunt manueel ingeven. Voor de cryptohoppers is dit geen aanrader, maar voor beleggers in cryptomunten des te meer.

Coin Tracking

De app van Coin Tracking is een bijzonder coole manier om al jouw cryptomunten op te volgen. Je kan er fantastische grafieken mee maken en je rendementen opvolgen.

Lawnmower

Het heeft de naam van een grasmachine, maar het is een zeer interessante app om de cryptomarkt op te volgen. Op een zeer overzichtelijke manier krijg je een overzicht van historische grafieken, marktdata, nieuws en je kan een vast bedrag op wekelijkse of maandelijkse basis beleggen.

zTrader

Niet alle cryptobrokers beschikken over hun eigen app. Brokers als Bittrex of Poloniex bieden geen mogelijkheid aan om via mobiele toestellen te handelen op hun markten. Dat gaat wel via zTrader die de exchanges verbindt via een API en zo orders kan uitvoeren.

Earn.com

Cryptomunten verdienen door berichten te beantwoorden of taken uit te voeren, het klinkt te mooi om waar te zijn. Toch kan dit via de app van earn.com. Het is volledig legaal. Er is maar 1 addertje onder het gras: je moet een social media influencer zijn in de cryptogemeenschap.

Google Authenticator
Wie zijn cryptomunten niet beschermd door middel van een 2-factor authentificatie vraagt erom dat zijn cryptomunten worden gestolen. Om in te loggen met een 2FA heb je de Google Authenticator app nodig.

Coinpaper
Om af te sluiten nog een fun-app. Deze app zet je grafieken van Bitcoin, Ethereum en Litecoin om in een live wallpaper op je smartphone.

Als eerste op de hoogte van het laatste Cryptonieuws?

Bron: Slim beleggen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.